Hola famílies del globus i famílies del Pi:

Com ja sabeu aquest curs hem treballat a l’artista Frida Kahlo, però realment que en sabem d’ella?  Us explicaré una miqueta qui era aquesta artista:

“El seu nom complet era Magdalena Carmen Frida Kahlo Calderón  va néixer a Mèxic el 6 de juliol de 1907 i va morir el 13 de juliol de 1954, era pintora i poetessa. La seva mare era d’origen mexicà i el seu pare d’origen alemany, això va incidir que en  la seva llar tingues influències de la cultura europea i les tradicions mexicanes. Les seves obres de pintura reflecteixen la seva biografia i el seu propi patiment. La seva vida va estar marcada per contraure la poliomielitis i tenir un greu accident en la joventut, que la va mantenir postrada durant molt de temps, arribant a patir 32 operacions quirúrgiques. Va ser autora d’unes 200 obres i principalment feia AUTORETRAT, que projectava les dificultats per sobreviure. Va ser un símbol feminista perquè en el temps que va viure, era un nou model de dona: autosuficient, forta i amb moltes particularitats que la feien extraordinària.”  Això es un tastet d’aquesta artista,  us convido a llegir més sobre ella.

A continuació us poso l’enllaç d’uns vídeos de youtube molt interessants que combinen la seva obra amb música que hem anat escoltant al llarg del curs en  l’activitat de plàstica. 

Frida Kahlo e Chavela Vargas

Tributo a Frida Kahlo (la llorona - Chavela Vargas)

Frida Kahlo Cancion La Bruja



Famílies ara que coneixem una miqueta a La Frida Kahlo, us proposo una activitat. Com ja sabeu l'AUTORETRAT era una de les especialitats de l'artista, per això una de les activitats, era fer-nos una fotografia disfressades de Frida Kahlo. D'aquesta manera simularíem un autoretrat d'ella. Com hem fet nosaltres:











Per això us demano la vostra col·laboració:

-       Fer-vos una foto disfressats de l’artista i l’envieu a l'e-mail dde la classe elpi.globus@gmail.com.
-      Amb les vostres fotos farem un muntatge que penjarem a bloc. Vinga animeu-vos, pot ser molt divertit!!!!!!!!!!!
-      Teniu una setmana fins al 24 d’abril per enviar les vostres fotografies.


Us deixo un vídeo amb el que necessitareu.






Moltes gràcies famílies !!!!!!













Comentaris

  1. Uau!! M'encanta companyes del globus!!!! És una idea molt xula i estic segura que les noies del globus (Lunna, Marta, Júlia i Nídia) amb la família passaran una bona estona treballant la Frida Khalo.

    ResponElimina
  2. Gràcies Mireia!!!!! La teva activitat de ampollas sensorials és molt chula també!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog