GIMCANA A CASA

BON DIA FAMÍLIES:


Iniciem l’última setmana d’escola. És cert que ha estat un curs estrany, per això  la classe del Globus ha volgut apropar l’escola a casa, a través de les nostres propostes.

La proposta d’avui és una Gimcana a casa, us explicarem quatre jocs sensorials o proves, molt senzilles que podeu muntar a casa i gaudir tota la família. 


      1) PETEM GLOBUS

És un joc divertit que hem fet milers de cops l’escola. Necessitem: GLOBUS. COM HO FEM? Hem de petar els globus en un 1 minut amb les mans,  el peu, el cul i la cadira de rodes. Segur que us divertireu molt!!! 



2) LA XERINGA JUGANERA O EL GOT JUGANER. 

Es tracta de posar dues galledes, una buida i una altra plena, i amb l’ajuda de la XERINGA O EL GOT, buidarem la plena i omplirem la buida. COM HO FAREM? En un temps determinat uns 2 minuts (tota la família col·labora) anirem buidant i omplint. S’hi val tot, és a dir, si sou juganers potser acabeu fent una “guerra d’aigua”!!!!!!!!!!!!!


   3)  LES BITLLES 

Es tracta de fer una torre amb els objectes que tingueu a casa: brics, cartes, gots de plàstic...
Munteu una torre i amb una pilota (si no teniu doncs un paper en forma rodona...) llençareu fent punteria. GUANYA qui llenci la torre (teniu 3 intents per persona) 


                                    4)  EL TRESOR
Prepararem un bol amb un ingredient d’una textura diferent per exemple Farina o boletes de gel o sorra.... Amagarem un objecte que ens agradi molt pot ser sonor o no. Es tracta que amb les mans podeu remenar i remenar, fins a trobar l’objecte amagat. 


 Doncs a JUGAAAAARRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

Esperem que us hagi agradat la proposta i si voleu compartir-la, ja sabeu ens ho podeu enviar a l’e-mail de la classe.

Gràcies!









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog